Over mij

Welkom bij Beautysalon Très Belle!

Mijn naam is Eline Stoffelsen, 20 jaar oud en trotse eigenaresse van Beautysalon Très Belle! Uw schoonheidsspecialiste die gereed staat voor verschillende behandelingen, maar vooral voor vakkundig advies, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning.

Mijn passie voor dit vak is al op vroege leeftijd begonnen toen ik begon met de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 op het Deltion College Zwolle.
Maar ook voor deze tijd was ik al erg veel bezig met de huid, huidverzorging en make-up. Na jaren kennis te hebben opgedaan op school en bij verschillende bedrijven en instanties, heb ik er voor gekozen om mijn eigen bedrijf op te starten in 2020. Ik vind het ontzettend fijn dat ik mijn passie met jullie mag delen en dat we samen uw droomhuid werkelijkheid kunnen maken!

Maar wat maakt Beautysalon Très Belle dan zo bijzonder?

Uw huid staat bij mij op nummer 1. Samen kunnen wij veel bereiken, en dat is ook zeker waar ik naar streef in mijn salon. In mijn salon werk ik uitsluitend met kwalitatieve, hoogwaardige producten van IMAGE Skincare die bekend staan om effectieve huidverbetering. Ik ben enorm perfectionistisch, nauwkeurig en gedreven in mijn vak en ik verheug mij elke behandeling weer op een nieuwe uitdaging, of dit nu een korte of lange behandeling is. Voor welke behandeling u ook komt, bij mij bent u aan het goede adres. Ik laat u met trots zien wat ik allemaal te bieden heb!

Heeft u nog vragen of wilt u graag een behandeling boeken? Neem dan gerust contact op met mij via +31 6 57417580, via beautysalontresbelle@outlook.com of via het contactformulier.

Zie ik u gauw bij Beautysalon Très Belle?

Liefs,
Eline